Навчання

Злата Боголюбова
Не втрачайте хвилини безцінні життя,
Направляйте енергію на навчання,
Всі знання, що здобути Вам вдасться,
Ви даруєте всім в інноваціях.

Ваш розум, це Ваш козир по життю,
Що відкриває перед Вами двері,
Не відвертайтеся від знань учителів,
Бо саме їм ми вдячні за навчання.

Навчання, це граніт науки у руці,
Що можна формувати під Ваш розум,
Не закидайте потуги знань набрання,
Це Ваша еволюція прогресу.

Що є безцінним даром у житті,
Що з Вас людину з часом робить,
За ради чого все навколо окружляє,
Й життя нам для навчанні облегчає.