Бiлий казковий птах

Анатолий Анненко
Знову різдвяне свято!
                Скоро і рік новий.
Снігу приніс багато
                лагідний сніговій.
Зірка різдвяна сяє;
                усмішки на устах.
В небі витає -
                всіх нас вітає
білий казковий птах.

Люди, славімо Бога,
                злагоду і любов!
В світі нема нічого
                кращого цих основ.
З нами надія, віра,
                добрі передчуття!
Зичимо щиро
                щастя і миру,
світлого майбуття!