Till apart

Глаголит Руслан Сафиуллин
***
-Olya in my life
Like tsar on trone.
Sharp knife.
Dog without bone.

Olya don't sleep
At required time.
Word's enter deep
In upgraded mind

Olya keep silence
Till death make apart.
Hold a balance,
When toad with dart!

Strongly recommendation:
Don't feed a troll!
Polander nation,
All have been swallowed by hole