Жартiвливе

Алла Любарец
  І знову , синьоока та вродлива ,
Бо скільки їх було тут ...( зим ) ,
По всім куточкам по хазяйські зазирнула ,
Та вгледіла старий , брудний камін .

 Торкнулася ласкаво , сніжно  , хусткой ,
Раптово сажа зникла в одночас ,
Мороза свіжості тендітная пелюстка ,
Продовжила до серця вірний шлях .

 Камін зрадів , вогонь яскравіше палає ,
Співає знов відроджена душа ,
Межі в коханні не було , її немає ,
Як і фантазії у кожного вірша .