Червоне з бiлим

Константин Воленский
Ти признайся мені
Де ти бутиль сховала:
Чи в комору знесла,
Чи в саду закопала.
Бутиль ти принеси
З сонце-рутой в корзині
Бо без нього ти знай
Не збуваються мрії

Приспів:
Червоне з білим
Не мішай вечорами,
Бо вони не сумістні
Ти мені повір!
А твоя врода
То є чистая вода
То є чистая вода –
Не спіртне! Є є є є!

Бачу я його в снах
У дібровах зелених.
Бо забутих стежках
Воно льється до мене.
І не треба нести
Мені квітку надії
Тільки ти і воно
Увійшли в мої мрії.
Приспів