хотiлося б

Кира Кирпа
знаєш,
мені хотілося б,
аби ти хотів заходити в мене,
неначе в замок заходить ключ.

хотілося б слухати твоє дихання,
коли ти спиш
або раптово замовк.

хотілося б грати на тобі
мелодії вальсу,
неначе ти - то є струни моєї
старої гітари.

писати рандомні імпровізації,
чути, як у тобі кожна клітина
потужно пульсує.
ловити момент, вірити в диво
і в те, що існує людина,
в котрої в легенях
існуєш
ти.

хотілося б.