про... мовчати...

Виктор Сурженко
…ти мовчиш,
бо порожня…(ій)
для справжніх
розмов,
смутком серця
образ
не висказує час…
та однак полонить
твою душу –
Любов!..
промовчи,
не кажи всім,
що ти
нічий…(й)...я…
твоя пісня життя
з серцем юним
летить
по за межі уяв,
не торкаючись
втрат,
бо не знаєш ти ще,
як насправді
болить –
шлях,
що скінчитись може
раптово,
ніяк…