Сни

Виктория Захарченко 8
Коли зорями небо всипає рясно,
До нас леви рожеві приходять з казки.
То дитинство нагадує наші мрії
І солодкими снами лоскоче вії.

Мов новенька копійка, блискучий місяць
Пісню дивну шепоче Настусі й Грицю.
Про краї далекі, чарівні діброви
Ллються  сяйвом барвистим його колискові.

Заквітчалося небо зірками рясно.
Діти сплять, хай боронить їх Божа ласка.