Святий вечiр...

Анатолий Анненко
Святий вечір, добрий вечір.
                Тихе сяйво ллється з неба.
Святий вечір, добрий вечір. -
                І для мене, і для тебе.
Святий вечір, добрий вечір.
                Сяйво те повік не згасне
Святий вечір, добрий вечір. -
                На Різдво, різдво прекрасне.
Святий вечір, добрий вечір.
                В полі, в лісі і в оселі.
Святий вечір, добрий вечір, -
                Щоб усі були веселі.
Святий вечір, добрий вечір. -
                Добрим людям на здоров'я.
Святий вечір, добрий вечір. -
                І в достатку, і з любов'ю.
Святий вечір, добрий вечір.
                Линуть музика і слово.
Святий вечір, добрий вечір. -
                На Різдво, Різдво Христове.
Святий вечір, добрий вечір,
                Слава Богу і людині!
Святий вечір, добрий вечір. -
                Слава нашій Батьківщині!