Заснув тодi я...

Анатолий Анненко
Заснув тоді я лиш під ранок... -
                Бо ти в думках моїх була,
бо серце билось, як підранок,
                душа мовчати не могла.

Душа  від радості співала;
                молитись бралася  не раз:
за  тебе  Господа  благала,
                за  мене,  за  обох - за  нас.

Хвилини зустрічі з тобою
                в моїй уяві знов цвіли...
В  той  день  ми  долею самою
                докупи зведені були.

В тобі природність і шляхетність,
              розгадка всіх  людських чудес...
О, Жінко! - Маєш ти причетність
                і до Землі, і до Небес.