Свинопас

Вова Дедуля
                ***

                Живуть пани,скубуться потихеньку,
                Лишаються недоїдки,-це нам,
                Гвалтують Україну-рідну неньку,
                Нікчемні пси,дай в пику тім панам.

                І почув я голос Арсенія,
                Ця гидота про гідність співа.
                Є звичайно різнії "мнения",
                Не злетіла б з плечей голова.

                Та і справді,таке може бути,
                Наш хлопчина підріс і змужнів.
                Головне,щоб слова не забути,
                На майдані які говорив.

                Тільки деж тая клятая куля?
                Крим проспали,зливають Донбас.
                А під ніс закотилася дуля,
                О,прим'єре! Та ні, Свинопас.
                В.Савош.