Айдын Ханмагомедов. Адам и Ева

Эльмира Ашурбекова
                Айдин Ханмягьмадов
               

           АДАМ ВА ГЬАВА

Иврит чIал`инди мяъли гъапIну шуркан,
Латин чIал`инди шиир гъурхну пашман,
Хъа чан мюгьюббат Адамди Гьавайиз
Ачмиш гъапIну чIал`инди табасаран.




          Айдын ХАНМАГОМЕДОВ


         АДАМ И ЕВА

На иврите песню спел о деве,
На латыни стих прочёл в тоске,
Но в любви Адам признался Еве
На табасаранском языке.