Мелодраматична пiсня

Анатолий Анненко
Три дні не бачив я тебе. -
                Для мене в ці три дні
змарніло небо голубе
                і квіти весняні.
Пташиних співів - мов нема,
                ...і дзюркоту струмків...
Навколо - нібито зима
                поміж травневих днів.

Звільни мене від самоти
                і радість поверни.
Для мене ти, кохана, ти -
                душа, краса весни.

З'явись нарешті вже, з'явись -
                позбав мене біди.
Зорею в долі засвітись -
                сьогодні й назавжди.
Вертай до мене вже, вертай -
                благаю і молю.
сама в очах моїх читай,
                як я тебе люблю!