***

Необычный Эльф
Майже повністю я втратив жагу до життя,
Що робити з недугом - не знаю.
Та нарешті душа відлетить в небуття,
Де нікого із вас не згадаю.

Не дошкуляйте словами своїми,
Як набридли ви мені уже з цим.
Ви стаєте усе більше чужими,
Я сказав би вам ще, та чорт з ним.

Мовчіть же тіні - ви не люди,
І місце вам давно не тут.
Коли б я міг вас всіх забути -
Звільнивсь давно б від вічних пут.