ЗМI

Алексей Александрович Шаманов
Бачити і чути, одночасно знати,
Правду і брехню ти спробуй розпізнати.
Право вибору лишається за тими,
Кого не обдурити, хто є сильним.
Будемо відверті – це жахливо,
Вже помітно – скоряться не всі,
Не брешіть народу, ми – це сила,
Що зламає вас і ваші ЗМІ.