Головне, що я роблю...

Анатолий Анненко
Головне, що я роблю,
                Боже Правий, - я люблю.
Я люблю людей і звірів...
                (І мене Ти любиш - вірю);
я люблю і річку, й море..;
                я люблю долини й гори..;
я люблю зірки і небо
                (що нагадують про Тебе);
я люблю поля й ліси... -
                все, в чім, Боже, Ти єси.