Весняна пiсня

Анатолий Анненко
Де учора гули хуртовини,
                де лежали і крига, й сніги,
там сьогодні, цієї хвилини,
                заливає ріка береги.

Вже весна.., йде весна,
                щиру пісню співа...
Вже весна.., йде весна -
                і душа ожива.

Сонця промені - сильні веснЯні,
                розігнали зими каламуть.
Знову квіточки перші, жадані -
                сині проліски радо цвітуть.

Уночі місяць золотом сяє!
     А "Чумацький" як сріблиться шлях!
І ні смутку, ні втоми немає
                у коханих зелених очах.