Чекаю i дiждусь

Людмила Дзвонок
Коханий мій, пишу листа –
Зігріти хочу хоч словами!..
Цілую в снах твої вуста
І обнімаю до нестями!..
 
Коли настане мирний час,
Яка ж то буде зустріч наша! –
Про це думки всі повсякчас,
Моїх молитв вже повна чаша.

Молюсь за тебе, милий мій,
За побратимів, вірних друзів,
За здійснення всіх наших мрій,
Щоб дні скінчились, що в напрузі!..
 
Прийде, настане щастя мить,
Покине край лиха година,
Ми знову будем в мирі жить,
Збереться за столом родина!
 
Молюсь за тебе, знов молюсь,
Щоб захист був на всій дорозі.
Чекаю, рідний, і діждусь
Тебе на нашому порозі!