Шовком стелеться нiч...

Любовь Соломаха
Шовком стелеться нiч,
В синiм небi замрiянi зорi...
Я чекаю,поклич
Зустрiчати свiтанки прозорi.

Знов чарує нас нiч
Й вiтерець щось так нiжно шепоче,
Я,мiй любий,тебе
Вiдпускати нiкуди не хочу...

В океанi небес
Мiсяць тане рожевым серпанком,
Милуватись удвох
Будем свiжим i сонячним ранком.

Шовком стелеться нiч,
В синiм небi замрiянi зорi...
Я чекаю,поклич
Зустрiчати свiтанки прозорi...