Iнозiмцi при владi

Злата Боголюбова
Кумедна ситуація у нашій Україні є,
З такою кількістю населення в державі,
Ми після місяців кривавих акцій,
До управління в владі іноземців привели.

Чи мало нам державі мільйонеру,
Населення в своїх просторах не малих,
Щоб за правління цими же полями,
До влади паничів із Грузії везти.

Тепер у нас на неньці Україні,
Живуть та процвітають парубки,
Що й самі до не давніх пір з корупцією брали,
А за теперішніх часів, проти цього же і пішли.

Не можуть руки, що століттями "в кармани" клали,
За декілька років змінити принципи життя,
Тому й не треба нам якихось іноземців,
Бо ж їх держава інша, і вітчизна в них не ця.

Не можна так, щоб за одним мінталитетом,
З гори підвладдя інший мінталитет йому казав,
Що зараз буде на твоїй вітчизні,
Допоки він в свою не повернеться сам.

У нас й самих своїх розумних вистачає,
Аби свою вітчизну з долу піднімать,
Нам треба тільки трошки волі дати,
А дух у українця й не зломити за віка.