Фаетон на дорозi кохання

Александр Выженко
ФАЕТОН НА ДОРОЗІ КОХАННЯ

Дощ пройшов. В небі грає веселка.
Це не сон у моєму житті.
Як же весело стало і легко
На душі, що була в самоті.

Ти приніс мені зоряні квіти,
І усмішку чарівну свою.
Не бажаю більш тобою володіти.
Підкоряюсь тобі, бо люблю.
 
Приспів:

                Єдиний, єдиний,
 Кароокий голуб мій,
 Цілюще на диво
 Джерело моїх надій!

Світлий ранок над містом казковим.
Сонце лагідне сяє для нас.
Білий одяг – весілля медове
Щиросердо дарує нам Спас.

Фаетон на дорозі кохання,
Ти нікуди убік не звертай.
Дві душі, та єдине бажання:
На шляху цім не відати край.

  Приспів:

  Жаданий, жаданий,
  Як же вчасно ти прийшов.
  Коханий, коханий,
  Ти любов свою знайшов!