До жорстокостi...

Анатолий Анненко
До жорстокості серце не кличу,
                бо вона щастя не додає.
Доброту назавжди возвеличу.
                Доброта - світле кредо моє.

Жити злобою - значить губити
                (в першу чергу - самого себе).
...Ти навчись і прощати, й любити, -
                щоб любили й прощали тебе.