Кричалки до матчу ФК Волинь 30. 07. 2015

Владимир Туленко
Кричалки до матчу ФК «Волинь» 30.07.2015

Моя кричалка гег-ген лине,
Бо в ній присвячення «Волині»!

Всі стережіться басурмани,
Якщо у бій ідуть лучани!

Коли у формі ти хрещатій,
Іди вперед за діло свЯте!
Якщо ти граєш у «Волині»,
Непереможний ти і сильний!

«Волинь» - так перемоги звуться!
«Волинь» - ти справжня зірка з Луцька!

«Волинь» - помазана ти Богом!
Вперед! Лише до перемоги!

Було раніш так, буде й нині,
Бо переможну маєм вдачу.
Кричу во славу я «Волині»,
За перемогу та удачу!

Прихильники на матч зберуться,
Бо знали ще «Торпедо» з Луцька…
Де шир лісів та неба синь,
Там кращий в світі клуб «Волинь»!

«Волинь» найкраща в світі стане,
Бо є в нас супермен Кварцяний!

«Волинь»! Лиш ти одна єдина
Примножиш славу України!
Даруй нам сили Боже правий,
«Волинь» - у бій за честь держави!

«Волинь» - вперед за рідний край!
«Волинь» - завжди перемагай!
«Волинь» - потрібно гарно грати,
Народжена щоб вигравати!