Закуйовджен1 думки

Валенсия-Велиция
Закуйовджені думки,
             Та розхристані бажання…
Йду до тебе навпрошки,
             Крізь лапаті запитання…

Начіплялись реп’яшки,
             Чути серця калатання...
Почуття – якісь смішки,
             Мов дитяче белькотання!

Благодушні, запашні,
             Стоголосе щебетання…
Глянь, які вони рясні!
             Ось таке моє кохання!!!