Торкаючись словом

Лилия Котляр
Він:
Заплаче душа,а серце тремтить
Кохана моя давно уже спить,
Дивлюся на неї,аж дихати важко
Здається ,що я потрапив у казку

Вона:
Цілую тебе ,коли ти дрімаєш
Те як люблю,ще досі не знаєш
Хочу завжди,прокидаючись зранку,
Тобі лиш одному бажати:" Доброго ранку"