Селу - так

Анжелика Машина
Селу – так!
Кажу я «Так» - селу,
Моєму най чудовому,
Життю радію і живу,
Я по-сільському, новому!

Всі ці слова про тебе,
Село Криве, як треба,
Я люблю і жалію,
Село – моя надія!

Повітря, сонце, небо,
Живеться в ньому як треба,
Людині українській,
Люблю я по-кривинські,
Картоплю з огірками,
На славу тату й мамі!

А ще люблю я землю,
Чудову, пречудову,
Де мені все чемне,
Здається і чудове!

Кажу я «Так» - селу,
Моєму найріднішому.
Життю радію і живу,
В краєчку наймилішому!                26.07.2015 р.