Майдонута влада

Коломоец Людмила Ивановна
Дурдом - одним словом, ця рада.
Брехнею годуе народ.
I вся майдонутая влада,
Де кожен мiнiстр -iдiот.
До церкви iшли б для спокути.
Нi. Нищать народ свiй вони.
I в душi вливають отрути
Про необхiднiсть вiйни.
Жирують. А телепрограми
Покажуть вам "свiтське життя",
В той час, як украiнськi мами
В молитвах, до слiз забуття
Кленуть той майдан "незабутнiй"
Зi страхом и бiлью в серцях
Чекають- синiв, iх майбутне
Повернуть живих, не в гробах.