Навчайте серцем...

Злата Боголюбова
Виховуйте дітей, як Вам шепоче серце,
Плекайте їх в душі, в любові і безпеці,
Кохайте з всім теплом,що дати їм Ви в змозі,
Бо мозок наш людський, тверезий й черствий дуже.

Книжки Вам в допомозі, але рівняйтеся в душі,
На почуття єдині, що світлом окриляти в змозі,
Лиш серце у бутті, ми створюєм в ім'я добра,
А тільки цьому й треба, щоб навчалося дитя.

Навчіть коханню до життя, та цінностям його буття,
Навчіть дорослих поважати,  та милосердя проявляти,
Навчіть ідеї світлого писання у душі приймати,
Та завжди чесним і щасливим в житті перебувати.

Виховуйте дітей своїх з добром у серці,
Плекайте у душі прозорість намірів, шляхів,
Допомагайте по життю у пошуках єднання,
Та у серцях дітей, любов до всього проявляйте.