Коли все добре

Черничная Сказка
Коли все добре,
Не кажуть "забий"
І небо не просять:
     "Убий.
     Почуття. Сподівання.
     Мрії. Бажання."
Кои все добре
Не пишуть "норм"
І не йдуть
Проти звичних норм,
І не дописують
Смайлик - дужку,
І не ревуть
Ночами в подушку.
Не закриваються
В кабінці душовій,
І не кричать
Вслід людям:
     "Постій!"
І загоріти
Не бояться,
Бо немає шрамів
На зап'ястях.
І дим не ховають
В легенях,
У чорних бронхах-
Тунелях.
І плачуть - напоказ,
А не тихо ночами,
І говорять "люблю" - вголос
А не одними вустами.