Пуста

Черничная Сказка
Люди приходять...

Приходять і йдуть.
Ніхто не помітив -
У цьому вся суть.
Для них я - пуста,
І сміх - просто звук,
І хворого серця біль -
Просто стук.
І сльози мої-
Просто вода,
І крики у спину -
" Ти як ехо - пуста!"
Як ехо... Можливо.
Всередині попіл.
І знову потраплю
Під критики обстріл.
І вірю наївно,
Що хтось руку подасть
Що хтось полюбиь безмежно.
І не відпустить.
І не продасть.