Святкове убрання

Константин Матаков
***

Святкове убрання
Скiн мiсяця червня
Кiннота рослинна
Народження липня

Багрянець троянди
Бадилля картоплi
Кульбаба-дитина
Буряк i цибуля

Бджола, конюшина,
Жага чорнобривцiв,
Волошка, барвiнок:
Вони парафіяни
В соборі творіння



       300615   23.16