Вiн був наш тесляр..

Константин Матаков
***


Вiн був наш тесляр
Майстерня як всесвiт
До останнього подиху
Турбота i захист

Вiн мов каменяр
I Сам крайнiй камiнь
Що дiм збудував
З тiла та кровi..


           10715  9.22