Горобина нiч

Константин Матаков
***


Блискавиця
Горобина нiч
Це скарбниця
Надзвичайна рiч
Де є срiбло
Хмара-дiамант
Згорток свiтла
Чутний музикант

Попелюшка
Колихає пiч
Де в пелюшках
Запорiзька сiч
Україна
Староруський гнiв
Деревина:
Хрест i вiчний спiв


         30715   11.50