Минуле

Черничная Сказка
Я бачила руїни в серцях,
Розбиті стіни й чорні хмари,
Я бачила скелетів у тінЯх,
І чула подих дикої примари.

Я бачила старі букети
І порвані фіранки у містах,
Де неба тільки силуети,
Де кожен відчуває страх.

Я чула дикий сміх минулого,
Де квіти не ростуть.
У вічність, сміючись, тягнулася
Пам'ять, загубивша суть.