Не вiдходь вiд нас, Боже сил

Людмила Дзвонок
О Сильний Дусе, не відходь від нас
В найтяжчий час для рідної країни-
Тебе прошу в молитві кожен раз, -
Хай горе не приходить у родини!

Коли Ти з нами, зовсім біль не та,
Є сили далі йти до перемоги.
Хай здійснюються всі Слова Христа:
"Я з вами до кінцевої дороги!"

О Дусе сильний, випрями наш стан -
Не дай зігнутись на останнім кроці!..-
Ім'я Твоє шепочуть всі вуста, -
Нехай війна закінчиться в цім році!
                30.07.2015