Дитяча гра

Злата Боголюбова
Емоції, зашкалює напруга,
Веселощі та сміх навколо ллє,
Дитяча гра, всі родичі у дії,
Бо діти це скарбниця мрій та дій.

Не завлікайте Ваших діток до роботи,
У них цієї праці "з головой",
Бо кожної секунди у роботі,
У виконанні всіх фантазій, побажань.

Дитячі ігри та розрада,
Це диво, як фантазія гуде,
У них нема й хвилини у спокої,
Всі дії їх направленні на гру.