Любовь без ответа... укр

Злата Боголюбова
Любов без взаємності.


Кохання, це своєрідний прояв обрання,
До котрого два серця плинуть за життя,
Та цільова стежина нашого буття,
В перебуванні разом у надіях забуття.

Воно чудове, чисте, дзеркальне мов вода,
Та жалість ситуації у рідкості буття,
Тому що, найчастіше, кохає лиш один,
І б’ється серце в стіни жорстокості життя.

Й таке кохання має право існування,
Хоча любов у цих стосунках є не ідеальна,
Вона болить й щемить у серця за життя,
Тому що це кохання у нас в душі не на віка.

Кохання сильне, як любов взаємна,
Як міцність почуттів та щирість, не здолана,
Тому шукайте серце з допомогою душі,
То Ваш в коханні компас, на обрання в житті.