Украинский Гарик 26

Владислав Красса
Український Ґарик 26

По мотивам І. Губермана

У це життя  прийшов я не для того,
щоб в'їхать до сенату на коні,
і задоволений сповна уже від того,
що нікому позаздрити мені.


Оригінал

В эту жизнь я пришел не затем,
чтобы въехать в сенат на коне,
и доволен сполна уже тем,
что никто не завидует мне.