Свято нового року

Сергей Надубов
Працювали ми завзято,
Готувалися до свята.
На порозі Новий рік,
Дід Мороз і сніговик.

Дід мороз привіз для всіх
У мішку веселий сміх,
А у меньшиньких пакунках
Із Лапландії дарунки.

Дід Мороз нам ще привіз
Звідти снігу цілий віз,
Щоб могли в сніжки ми гратись,
На санчатах з гір кататись.

Білий сніг все вкрив навколо:
Дитсадок, наш парк і школу.
Та сніжинки-балеринки
Сиплють й сиплють на стежинки.

Всюди снігу по-коліна
І пухкий він, як пірина,
На якій спала сама
Королева Снігова.

А товстезний Сніговик
Й молоденький Новий рік
Зроблять нам велику ласку –
Прочитають нову казку.

Тож послухаєм нову
Їхню казку зимову.