Йдемо...

Анатолий Анненко
Йдемо... (частіше біжимо...).
             Сам Бог "дистанції розмітив".
У цьому світі живемо -
                Планети нерозумні діти.
Йдемо... долаємо свій шлях... -
                Неважні маєм результати.
Огонь жаги у нас в очах:
                не Вищу Істину пізнати,
а більше благ земних узяти...
             Бо ми ж "мудріші" аніж Мати...
- Отець Небесний, нас прости
                (мене прости іще й за вІрші).
У Тебе й інші є світи... -
                Земляни, може, не найгірші?