Сильн1й Ж1нц1

Черничная Сказка
Якими критеріями ти міряєш силу?
Мовчати, терпіти, посміхатись?
А ти не боїшся втратити щастя?
А ти не боїшся зламатись?

Що ти робиш в своєму житті?!
Доводиш собі, що гарна і сильна?
Ну доведеш, а далі що?!
Понесеш свої крила насильно?

Зрозумій, залежність - це не страшно
Вона проходить. Може з сльозами.
Вічною може бути тільки любов
Яку не опишеш словами.