Буферна зона

Злата Боголюбова
Ми у буферну зону потрапили,
Серед двох дуже сильних держав,
Та гранати і малокаліберні,
Варіант, що це рішення склав.

І полилися сльози населення,
Матері та їх діти в тузі,
Що синів та коханих, могилою,
Оповили його у душі.

Гіркий крик їх жінок та істерика,
Схлипи болю дітей на очах,
Крики горя і смак обездолення,
Це часи, що настали тепер.

Міномети, гради та обстріли,
Це не весь арсенал у вояк,
А населення з місць операції,
Гіркий наслідок дій поглина.

Ми у буферну зону потрапили,
Серед двох дуже сильних держав,
І як наслідок жертв у населення,
Наша плата за роки життя.