***

Микола Попович
О, дивний світ мій наяву
З ліричних витканий сонетів -
Донині в ньому я живу
Душею мрійника-поета.

Нажаль, як визначився час,
Я там лишився одинокий.
Інші світи чарують вас,
Більш прагматичні і жорстокі.

Я не зважаю на роки,
Писати буду і радіти,
Якщо поезії ростки
У вашому побачу світі.