Подумав...

Анатолий Анненко
Подумав: "Чим же я багатий
                і що надбав я за піввіку...?
Чи можу, хай хоч невелику,
         хорошим людям радість дати?".

Скарбів-коштовностей не маю,
                також - садиби і худоби...
Мабуть, і те, про що співаю,
             не всім краянам до вподоби...

Одним, чого не відібрати, -
            вона завжди, завжди зі мною... -
любов'ю світлою земною
                живий я, друже, і багатий.