Щастя

Черничная Сказка
Ви так швидко відпускаєте щастя
Ніби у вас буде друге житття
Тілки секунда знов не продасться
А кане у Лету. Порине у небуття

Не відпускайте тих, кого любите
І пробачайте тих, хто дорогий
Пам'ятайте - ви знову житине будете
Не відпускайте через те що він - не такий

Не будьте гордими. Гордість - ламається
І тихо гниє на смітниках
Бо щастя - воно знову не повертається
А одиноко блукає у паралельних світах