Молитва

Олександр Шевченко
(Переспів Янки Купали для України)

Я буду молитися серцем і думами,
Розп'ятою буду молитись душею,
Щоб чорнії ворони з чорними круками
Не каркали більш над моєю землею.

Молюся я небу, землі і простору,
Могутнього Бога прошу я щоднини
У кожну годину, у всякую пору
За рідний народ України.

Дозволь нам у мирі і в злагоді жити,
Нещасних зимою зігрій сиротин,
Великого Господа буду просити
Частіш заглядати до наших хатин.

Щоб нам посміхались дерева і квіти,
Щоб люди співали в щасливім краю,
Раділи батьки, що живі їхні діти...
Невже ж не почуєш молитву мою?!

Молюся я небу і сонцю, і зорям,
Могутнього Бога прошу я щоднини
У кожну годину, у всякую пору
За рідний народ України.

23.04.2015

Пісня "МОЛИТВА"
https://www.youtube.com/watch?v=ZkHmCfBSAbE