Адчын дзверы сябе

Андрей Коренчук
Адчыні дзверы ў жыцце.
Я адам табе ўсе.
Адчыні дзверы ў сябе.
Справа ў галаве ў думках у душы.
Нецягні сваю душу ў ніз.
Нецягні як вечны карыз.
Нецягні яе ўглыб.
Знікнеш, сцісніш, знішчыш.
І ўжо непатрэбен ні метал, не трэш.
Проста як жывела жывеш.
Есць пытанні іадказы.
Пытанні есць яшчэ.
Адказ у тваей галаве.
Пазнай сам сябе,
Адказвай за сябе.
Адказнасць добры шлях.
Каб толькі не застацца ў лапцях.
Ад нейкіх хлуслівых людзей
Залежыць вялізны ўстрой.
Яны працягваюць гэты застой.
Я нехачу пакідаць усіх
Але канец прыйдзе гэтай імге!
Я за цябе, а ты за мяне.