Вяртанне з далек

Андрей Коренчук
Вяртанне з далек.
Вялізныя сумкі.
Дзяўчына спіць.
Шлях стаміў.
Дзе яна была.
Відаць добра было ў ночы.
Гуляла ў лепшае жыцце.
Ці пайшла ў небыце.
Але душа няспіць.
Усе бачыць, крычыць.
Адкажы мне на пытанне.
Якое ж есць каханне.