Унутранае святло

Андрей Коренчук
Есць розныя хвалі.
Есць розныя сэрцы.
Яны выклікаюць мільены кілагерцы.

Унутранае святло
Дзе твае вочы?
Якія назіраюць
Дзе хто спіць
Каго кахаюць.

Дзе твае вочы?
Якія глядзяць у далечыню
І голас які кажа:
“Я іх люблю”.

Дзе твае вочы?
Паглядзі ў сябе.
Скрозь цемру
Пабач сябе.

Пабач гэту цемру зіншага боку.
Дзе твае святло?
Яно ў цемру завяло.
Каб ты перарабіў
Цемру ў святло.
Туды цябе вядзе яно.