don t turn off

Александр Евгеньевич Радченко
Усаниным
 
Это как твоя жена в отпуске без тебя уже вторую неделю.
А ты взял и выключил телефон. Я не могу выключить телефон. Я не могу выключить...!!!
 
Don't turn around. Don't turn off the power.
Don't miss a hope, don't  listen the another.
Don't loose a dream to see a love
Don't hold your heat. Let fly a dove.
 
I can't forget a twelve year.
I won't turn off. I will be there.
I can't describe a hope inside
I feel you every day and night.
 
15.07.15